Freelance

Eventmanager

Soms hebben opdrachtgevers alleen behoefte aan een evenmanager voor tijdens hun eigen evenementen. Daarom bieden wij buiten totale evenementen via Dutch Event Monkeys ook enkel event management.  Jeroen Muller is ook als freelancer beschikbaar om je te ondersteunen in de organisatie van een evenement of productie. Dit kan vanaf het allereerste begin zijn maar bijvoorbeeld ook alleen bij de uiteindelijke productiedag(en).

Met meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van evenementen, een goede dosis enthousiasme en een groot en warm netwerk achter hem zorgt hij er samen met jou voor dat het evenement een succes wordt!

 

Creatieve Eventproducer

MAAK KENNIS

Ik ben Jeroen Muller. Vanuit Dutch Event Monkeys organiseer ik complete evenementen voor onze opdrachtgevers. Maar soms hebben opdrachtgevers ook behoefte aan alleen een eventmanager- of producer.

Al sinds 2005 organiseer ik diverse toonaangevende evenementen. In het begin deed ik dat voor KWF in de vorm van een theatershow, galadiners en een concert. Daarna volgde vele events waarbij ik betrokken was als freelance event manager, producer of projectleider wat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van Dutch Event Monkeys in 2021. Inmiddels hebben we al hele mooie evenementen mogen organiseren.

Kennismaken?

Ben jij op zoek naar een evenmanager voor een productie of project? Voor 1 of meerdere dagen of wellicht ter (tijdelijke) vervanging van een personeelslid? Neem dan contact op met Jeroen om snel een kop koffie te drinken.