Wij hebben passie voor alles wat te maken heeft met organiseren. Voor ons is het belangrijk dat alles klopt.

Het ontstaan

Het begon in 2005 met een benefietdiner om geld op te halen voor KWF. Wat volgde waren diverse evenementen voor dit goede doel. Telkens groter, meer entertainment, meer beleving en met telkens een groeiende opbrengst. Het heeft geleid tot een passie voor de organisatie branche en de oprichting van Dutch Event Monkeys in 2021.

KENNISMAKEN?

DIT IS DUTCH EVENT MONKEYS

Creatief Evenementenbureau

Dutch Event Monkeys is een kleinschalig full service evenementenbureau en daarmee dus zeer slagvaardig en flexibel. Een vast aanspreekpunt, geen grote overheadkosten, lange procedures of 9 tot 5 mentaliteit. Wat Dutch Event Monkeys biedt is een toegankelijke prijsstelling, creatieve ideeën en een groot netwerk.

Waar wij van houden is organiseren en produceren. Duidelijkheid en transparante communicatie, dat vinden wij belangrijk. Of dat nou bij het organiseren is van een totaal evenement of een onderdeel daarvan.

Met passie en gedrevenheid

Elk project doen wij met hetzelfde enthousiasme. Wij hebben passie voor alles wat te maken heeft met organiseren. Voor ons is het belangrijk dat alles klopt.

Wij kunnen de totale organisatie uit handen nemen of kunnen jouw organisatie ondersteunen, daar waar en wanneer dat nodig is.

Bij specifieke vraagstukken kunnen wij snel schakelen door een groot en warm freelancers netwerk vol met expertise. Problemen bestaan bij ons niet, alleen uitdagingen en die gaan wij met alle energie graag aan.

LATEN WE SAMEN IETS GEWELDIGS MAKEN

Van concept tot uitvoering

EIGEN PROJECTEN

Dutch Event Monkeys creëert en organiseert ook eigen projecten. Deze events worden ‘in huis’ bedacht en ook gecreëerd. Hiervoor maken wij gebruik van ons All-star freelancers team die samen met ons zorgen voor een perfect event. Deze projecten kunnen ook georganiseerd worden op aanvraag.