Startbouw

Hoogtepunten tijdens een (nieuw)bouwtraject worden maar al te graag gevierd. In de vastgoedsector wordt meestal de start van de bouw gevierd. Zakelijke relaties, familie en bekenden komen bijeen om te vieren dat, symbolische, de eerst paal de grond in gaat. Startbouw betekent dat de nieuwbouw van een woonproject of bedrijfspand zichtbaar wordt en dat moment vieren we uitgebreid. Wij organiseren graag een geweldig feestelijk event dat past binnen het budget.

Een symbolische handeling is onderdeel van een startbouw evenement. Hierin zijn heel veel dingen mogelijk.

Veel vraagstukken

Catering, sprekers, techniek en locatie aankleding. Zomaar wat punten die geregeld moeten worden voor een start bouw evenement.

Er zijn veel vraagstukken die belangrijk zijn tijdens een dergelijk evenement. Zijn er stroompunten, kunnen gasten naar het toilet, is er een vergunning nodig, zorg je voor een dj of is er live muziek door een zangeres?

Wij kunnen je helpen met deze vragen en maken een concreet plan voor jouw startbouw evenement. Met dit evenement wordt wellicht een mooie basis gelegd voor de toekomst tijdens een feestelijke kennismaking tussen de bewoners.

LATEN WE SAMEN IETS GEWELDIGS MAKEN